Toon in’t kort

ToonTilted

Social enthousiast inspired by Creativity, Serious Gaming, LEGO, Co-Creation, Storytelling, Design, Innovation & Talent

Al van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Ik wou graag uitvinder worden en iets bijdragen aan mijn omgeving. Zoveel jaar later probeer ik nog steeds in alles zo inventief mogelijk te zijn. Ik houd ervan om creatief en opbouwend bezig te zijn. Letterlijk en figuurlijk. Ik voel me dan ook erg aangetrokken tot design-denken, creativiteit en innovatie. Ik geniet van ontmoetingen tussen kunst en spelend ervaringsleren door co-creatie. Ook probeer ik telkens de (leer-)kansen te zien in uitdagingen en ben ik me momenteel aan het verdiepen in storytelling en waarderend coachen.

Mijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk hebben me hierin nog extra bagage gegeven zowel op theoretisch als op praktisch vlak. Ik blijf het ook belangrijk vinden om mezelf continu bij te scholen en uit te dagen. Ik ben erg geïnteresseerd in communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, en geloof sterk in de kracht van dialoog. Tijdens mijn lerarenopleiding haalde ik het meeste energie uit het coachen van anderen. Het samenwerkingsproces en het wederzijds leerproces staat daarin voor mij centraal. Talenten van anderen zoeken en helpen ontwikkelen geeft me energie.

Via mijn opleiding tot orthopedagoog in contact met mensen die opkomen voor hun rechten. Ik was altijd al overtuigd van het belang van het relationele en sociale aspect van menselijk contact, dit hebben zij nog meer versterkt. Dit is iets wat ik als voorzitter van jeugdbeweging Ja!Wadden probeer door vooral een coördinerende taak uit te oefenen en visie te ontwikkelen – en uit te dragen – waarin diversiteit, kwaliteit, openheid, creativiteit en speelsheid centraal in staan.

Voor een uitgebreid CV en contactgegevens klik hier.
Voor LinkedIn-fanaten: hier

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: